Om oss

Andebu Bensin og Service, ditt Bosch Bilverksted i Andebu

Vi er et godkjent autorisert bil- og elbilverksted tilknyttet Bosch Car Service-kjeden siden 1993. Vi har lang erfaring med ulike bilmerker og kan utføre EU-kontroll, service og de mest krevende reparasjoner. Bosch holder seg oppdatert på det nyeste og mest effektive fabrikkgodkjente diagnoseutstyr på markedet. Vi har derfor alltid det nyeste oppdaterte diagnoseutstyret fra Bosch.

Andebuveien 802
3158 Andebu
Vi er åpne
Mandag – Fredag 07:30 – 16:00 Lørdag Stengt

For everything your car needs

Å levere bilen på vårt verksted er å velge det beste for bilen din. Her kan du være sikker på at jobben utføres med kvalitetsikrede reservedeler samt at bilens garantier fortsetter å gjelde når du får et Bosch stempel i serviceboken. Vi har et stort personlig engasjement og en vilje til å gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli 100 % fornøyd.

Vi driver YX-Bensinstasjon der våre kunder kan sette seg ned i en diner å kose seg med kaffe/bakst/pizza. Vi er også et autorisert Stiga-verksted/forhandler og Gaupen-forhandler.

Etablert i 1993

Utmerket kvalitet

Personlig og engasjert

Rettferdig og rimelig

Andebu Bensin og Service – hvem er vi

Andebu Bensin og Service Verksted kjøpte Trond Håvald og Liv Hogsnes i 2001. I 2008 overtok Liv bensinstasjonen som i dag er en YX- stasjon hvor alle våre kunder kan sette seg ned i en diner å kose seg med kaffe/bakst/pizza etc.

Vi er et autorisert Stiga-verksted/forhandler med mange års erfaring. Vi overtok dette i 2008, men vår mekaniker har erfaring fra 1987. I 2008 overtok vi også som forhandler av Gaupen, men det har vært her siden 1974.

Møt oss

Trond Håvald Hogsnes

Daglig leder/Eier

andebu@boschcarservice.no

Heidi Haug

Kundemottak/Regnskap/Stiga og Gaupen deleansvarlig

heidi@andebubensin.no

334 42 183

Frode Askjem

Stiga Servicetekniker

Elvedin Jakupovic

Servicetekniker

Einar Skjeggestad

Servicetekniker

Vil du bli med oss?

Vi oppfordrer alltid til å sende en åpen søknad, da vi alltid er på utkikk etter dyktige kolleger som ønsker å bli en del av vårt team. Finn våre ledige stillinger her.

Vi er en del av Bosch Car Service-nettverket

Som en del av det verdensomspennende nettverket med over 15 000 verksteder i 150 land, drar vi nytte av kunnskap, teknisk opplæring, diagnostisk utstyr og reservedeler direkte fra Bosch – en av de ledende leverandørene til bilindustrien.

Verkstedpartnere