Våre tjenester

Andebu Bensin & Service tilbyr et bredt spekter av tjenester for bilen din. Klikk nedenfor for mer informasjon.

Filtrer etter tjeneste
Elektronisk systemtjeneste Inspeksjon og kontroller Motorservice Lyskontroll Bilreparasjon og service

Elektronisk systemtjeneste

Elektronisk service og diagnose

Andebu Bensin & Service kan tilby et komplett spekter av elektrisk og elektronisk service, fra å diagnostisere og reparere problemer med kjøretøyets datamaskinsystem til å sjekke og skifte batteri.

Batterisjekk

En enkel batterisjekk fra Andebu Bensin & Service vil hjelpe deg med å unngå bryderiet med en utladet batteri.

Inspeksjon og kontroller

Diagnostisk sjekk

En datamaskinbasert diagnostisk sjekk fra Andebu Bensin & Service vil gi deg et sant bilde av hvordan kjøretøyet ditt fungerer.

Reparasjon og vedlikehold av bremser

Bremsereparasjon og vedlikehold hos Andebu Bensin & Service garanterer sikkerheten din på veien.

Service for el- og hybridbiler

Bosch har vært involvert helt fra begynnelsen i utviklingen av nye komponenter for hybrid- og elektriske kjøretøy. Bosch leverer nå utstyr til de fleste produsenter av hybridbiler som originalutstyr. Derfor har Andebu Bensin & Service dyktige Bosch Car Service-mekanikere med full erfaring innen reparasjon og vedlikehold av disse kjøretøyene.

Inspeksjon og service

Andebu Bensin & Service kan levere profesjonelt inspeksjons- og vedlikeholdsarbeid samtidig som du beholder produsentens garantidekning. Også for nye biler.

Klimaservice

Andebu Bensin & Service vil gjerne utføre service på klimaanlegget ditt. Dra nytte av regelmessig klimaservice.

Helsesjekk

Hvis du ønsker å sikre at bilen din alltid er i en trygg tilstand, vil Andebu Bensin & Service undersøke den grundig under en helsesjekk – raskt, grundig og til en rettferdig pris.

Motorservice

Motordiagnose

Biler blir stadig mer teknologisk avanserte, og det stiller større utfordringer for verksteder. Moderne motorstyringssystemer kontrollerer nå drivstoffinnsprøytning elektronisk for å sikre optimal motorytelse og drivstoffeffektivitet. Våre spesialister bruker det nyeste diagnostiske utstyret og sin omfattende ekspertise for å analysere bilen din og sikre ytelsen og effektiviteten.

Olje- og filterbytte

Et olje- og filterbytte kan virke som en rutinemessig service, men å be om dette fra Andebu Bensin & Service har noen betydelige fordeler.

Lyskontroll

Lyskontroll

Å se og bli sett er et viktig aspekt ved veisikkerheten uansett tid på året. Derfor er det en god idé å få kontrollert billysene regelmessig hos Andebu Bensin & Service.

Bilreparasjon og service

Bilreparasjon og service

Stol på Andebu Bensin & Service med dine bilreparasjoner eller servicebehov og nyt fordelene ved å ha en førsteklasses tjenesteleverandør.

Bilservice

Andebu Bensin & Service kan utføre profesjonell service og vedlikeholdsarbeid uten tap av produsentgaranti.