Bilreparasjon og service

Stol på Andebu Bensin & Service med dine bilreparasjoner eller servicebehov og nyt fordelene ved å ha en førsteklasses tjenesteleverandør.

Vi er din pålitelige partner for alle bilreparasjoner og servicearbeid.

Bilreparasjon og service

Det nyeste utstyret og høyt kvalifisert personell

Profesjonell integritet og kundens interesser i fokus

Bruk av reservedeler av høy kvalitet

Godt å vite

Bilreparasjoner – Planlagt og jevnlig service og reparasjon

Vi utfører ikke bare rettidige bilreparasjoner i samsvar med strenge standarder, men tilbyr også en rekke forskjellige tjenester for å passe til ulike situasjoner.

Når det gjelder service av kjøretøyet ditt, er det ideelle å følge tidsplanen som er angitt av kjøretøyprodusenten. Den vil fortelle deg nøyaktig hvilke oppgaver som må utføres og når. Vi bruker produsentens data for å gi deg en nøyaktig pris basert på merke, modell og kjørelengde. Vår online booking gjør dette for deg med noen få enkle klikk.

Vårt personale nyter ikke bare godt av det nyeste utstyret og opplæring, men insisterer også på å bruke reservedeler og materialer av høyeste standard. I tillegg er vi stolte av vårt fokus på kundene. Det betyr at du kan forvente nøye lytting, tydelig kommunikasjon og total profesjonell integritet når du stoler på oss med dine bilreparasjons- og servicebehov.

Hvorfor er en pålitelig partner for bilreparasjoner viktig?

Når bilen din svikter deg eller du har hatt en ulykke, er det siste du trenger en reparasjonstjeneste som vil bidra til ulempen og angsten du allerede opplever. Tvert imot ønsker du en partner som vil gi deg en nøyaktig diagnose av problemet, et pålitelig kostnadsoverslag og pålitelig bilreparasjon, alt utført på en rettidig måte slik at du er tilbake på veien så raskt som mulig. Med oss som din foretrukne bilreparasjonspartner, er det akkurat det du får.

Kontakt oss nå for ekspert hjelp og råd om bilreparasjoner.

Service og reparasjon for kjøretøy under garanti

I de tidlige stadiene av en bils levetid er det veldig viktig å følge de servicereglene som er fastsatt av produsenten. Dette er først og fremst fordi sjekk og vedlikehold av ulike kritiske komponenter i denne perioden er helt essensielt for kjøretøyets helse. Men for det andre kan gyldigheten av kjøretøyets garanti avhenge av å utføre disse oppgavene på riktig måte.

Visste du imidlertid at du har rett til å få utført servicearbeid av et verksted som ikke er tilknyttet produsenten i garantiperioden? Så lenge arbeidet utføres i samsvar med produsentens instruksjoner, vil garantien din være gyldig. Du kan stole på våre velutstyrte og godt trente verkstedsteknikere til å utføre denne typen service.

Behov for bilreparasjon og service?

Du kan bestille bilreparasjon og service hos oss i dag med noen få enkle steg. Vi vil gi deg en tilsvarende servicenivå som produsenten basert på kjøretøyets alder og kjørelengde.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med oss først, kan du ringe oss eller sende oss en e-post.