Bilservice

Andebu Bensin & Service kan utføre profesjonell service og vedlikeholdsarbeid uten tap av produsentgaranti.

Periodisk bilservice er noe enhver ansvarlig bileier gjør. Men du må vite at du kan ha full tillit til ferdighetene og integriteten til verkstedet du velger. Velg oss, og du vil ha fullstendig trygghet.

Bilservice

For alle kjøretøymodeller uansett alder, også nye

Leveres med produsent- og mobilitetsgaranti

Registrering av all arbeid i serviceheftet

Godt å vite

Hvorfor er jevnlig bilservice anbefalt

Hvis du alltid vil ha full tillit til kjøretøyets sikkerhet og pålitelighet, bør du definitivt ta det med på generell bilvedlikeholdsservice med jevne mellomrom. I praksis betyr det minst en gang i året. Med høy kjørelengde eller tung bruk blir intervallet kortere.

Den viktigste fordelen med å opprettholde riktig bilservice er følelsen av absolutt forsikring om at du har en trygg bil. Å forsømme servicearbeidet kan etterlate deg med unødvendige tvil og bekymringer.

I tillegg til sikkerhetsaspektene kan manglende sjekk fra en ekspert til rett tid gjøre bilen din mindre enn 100% pålitelig. Forestill deg å stå ved veikanten med familien og vente på veihjelp. Det er åpenbart en situasjon ingen ønsker å være i. Så, bestill time for bilservice så snart som mulig.

Hvorfor velge oss for bilservice?

Vi bør være ditt verkstedvalg fordi vi har kunnskapen og prosedyrene som kreves for å levere det høyeste nivået av sikkerhet og pålitelighet. Denne ekspertisen viser seg på flere måter.

For det første kan du forvente grundighet og stor oppmerksomhet på detaljer når du ber om service fra oss. Hva inkluderer en bilservice? Det vil delvis bli bestemt av serviceplanen for kjøretøyet ditt, men generelt dekker det et bredt spekter av sjekker av systemer som er relatert til sikkerhet, pålitelighet og ytelse. Vårt personale vil, med ditt samtykke, erstatte ødelagte eller utslitte deler og fylle på væsker etter behov. Olje- og filterbytte er standard, noe som bidrar til god ytelse.

For det andre har vi en enestående kunnskap om produsentenes retningslinjer for trinnene som er involvert i servicearbeidet. Vi vil aldri avvike fra dem eller ta snarveier på noen måte. I tillegg vil vi alltid bruke ekte reservedeler av høy kvalitet.

Til slutt prioriterer vi integritet og har alltid kundens beste interesser i tankene. Vi streber etter å sikre at eventuelle identifiserte problemer er ekte og nødvendige, og gir pålitelig og tillitsfull bilservice.»

Bryter bilservice garantivilkårene?

Bilservice er like viktig for nye kjøretøy som for eldre kjøretøy. På hvert trinn i bilens levetid bør du følge med på serviceplanen som er spesifisert av produsenten. Du bør absolutt ikke fristes til å unngå å ta bilen din til jevnlig service bare fordi den er ny.

For eiere av nye biler er den gode nyheten at ved å få kjøretøyet ditt servert på verkstedet vårt, beholder du garantien din. Det er ikke nødvendig å velge produsenten knyttet til kjøretøyet. Det er din rett å få utført service hvor som helst uten å tape garantien din. Dessuten har vi en ekspertise som er uten sidestykke, slik at bilen din blir service på høyeste standarder – akkurat slik du ønsker det for ditt dyrebare nye kjøretøy.

Bestill service nå

Du kan bestille bilservice hos oss i dag på noen få enkle steg. Vi vil gi deg en tilsvarende service på produsentnivå basert på kjøretøyets alder og kjørelengde.

Alternativt, hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med oss først, kan du ringe oss eller sende oss en e-post.

Vårt eksperttips

«Regelmessig bilservice er avgjørende for å opprettholde verdien og ytelsen til bilen din. Å ha en dokumentert servicehistorikk kan øke bilens gjenkjøpsverdi ved å vise at den er godt vedlikeholdt og pålitelig. Ikke vent til du skal selge bilen din for å prioritere service. Gjør det til en prioritet å holde bilen din i topp stand og få mest mulig ut av den i løpet av levetiden.»