Diagnostisk sjekk

En datamaskinbasert diagnostisk sjekk fra Andebu Bensin & Service vil gi deg et sant bilde av hvordan kjøretøyet ditt fungerer.

Jobben med å diagnostisere motortrøbbel har blitt transformert de siste årene, siden moderne kjøretøy i økende grad blir kontrollert og overvåket av innebygde styringssystemer. En av de mest kraftfulle teknikkene i verkstedets repertoar i dag er å kommunisere direkte med denne innebygde datamaskinen og hente ut ytelsesdata. Dette krever ikke bare avansert teknologi, men også analytiske ferdigheter på ekspertnivå, som du kan være sikker på å finne hos oss.

En motordiagnostisk sjekk krever ingen demontering eller fysisk inspeksjon av komponenter, så hele prosessen bør ikke ta mer enn en time. Vårt verkstedpersonell vil deretter gi deg en fullstendig oversikt over eventuelle problemer kjøretøyet ditt har. Fordi denne informasjonen er basert på rådata fra flere punkter i motoren, kan du ha full tillit til påliteligheten til diagnosen.

Våre diagnostiske systemer tillater justering av noen motorytelser hvis det er nødvendig, men vi vil også gi deg en tydelig og priset tilbud på eventuelle andre arbeid som er nødvendig for å få kjøretøyet ditt tilbake i god stand.

Diagnostisk sjekk

Feilanalyse med den nyeste diagnostiske utstyret

Justering for optimal ytelse og utslipp

For alle vanlige kjøretøy og motorstyringssystemer

Teknikere opplært til et avansert nivå

Godt å vite

Hva kan en diagnostisk sjekk av bilen fortelle deg?

Det diagnostiske utstyret vi bruker, kan håndtere nesten alle moderne kjøretøy. Dets evne til å kommunisere med ulike motorstyringssystemer og hente ut detaljert diagnostisk informasjon er uovertruffen.

Vår bil diagnostiske sjekk er spesielt verdifull for å undersøke forbrenningsproblemer i motorer. Forbrenningsprosessen er kompleks, med ulike faktorer som påvirker effektiviteten. Heldigvis overvåker moderne motorstyringssystemer og logger data fra tilbakemeldingsenheter i hele kjøretøyet, slik at våre dyktige teknikere kan analysere informasjonen og forstå eventuelle vanskeligheter kjøretøyet kan oppleve.

I tillegg vurderer vår diagnostiske sjekk også ytelsen til andre komponenter, inkludert sikkerhetskritiske elementer som bremser. Denne omfattende evalueringen sikrer en grundig undersøkelse av kjøretøyets totale ytelse.

Når bør jeg be om en diagnostisk sjekk?

Mange av problemene som undersøkes i en bil diagnostisk sjekk hos oss, blir først oppdaget av kunden når en motorvarsel lampe og en melding vises på en dataskjerm i kjøretøyet. Generelt sett er disse meldingene ikke spesielt informative. De kan inneholde en feilkode, men det vil ikke nødvendigvis gi mening for en ikke-ekspert. Selv for en ekspert er det bare et utgangspunkt for undersøkelse av den sanne naturen til problemet.

Enten du har observert indikasjoner på et problem i kjøretøyet eller lagt merke til andre symptomer på en mistenkt motormangel, vil teknikeren koble kjøretøyet ditt til det diagnostiske utstyret og begynne å analysere de relevante dataene. Med sin avanserte opplæring og erfaring vil de vite hvilke detaljerte områder de skal se på og hvilke mønstre de kan forvente under normale og unormale omstendigheter.

Trenger du en diagnostisk sjekk?

Du kan bestille en diagnostisk sjekk hos oss i dag med noen enkle steg. Vi vil tilby deg en tjeneste av ekvivalent produsentnivå basert på kjøretøyets alder og kjørelengde.

Alternativt kan du ringe oss eller sende oss en e-post hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med oss først.