Inspeksjon og service

Andebu Bensin & Service kan levere profesjonelt inspeksjons- og vedlikeholdsarbeid samtidig som du beholder produsentens garantidekning. Også for nye biler.

Vi forbereder kjøretøyet ditt for obligatoriske inspeksjoner og sørger for at det oppfyller nødvendige standarder. Våre dyktige mekanikere og avansert utstyr garanterer kjøretøy som er trafikksikre samtidig som vi minimerer miljøpåvirkningen. Enten det handler om å oppfylle periodiske inspeksjonskrav eller forbedre sikkerheten med en grundig inspeksjon, leverer vi pålitelig og effektiv bilvedlikehold.

Inspeksjon og service

For alle bilmerker uansett alder

Komplett med produsentdekning og mobilitetsgaranti

Oppføring av alt arbeid i bilens servicehefte

Godt å vite

Universalpakke for bilen

Hos Bosch Car Service utføres kjøretøykontroller alltid på grunnlag av produsentens spesifikasjoner. Vårt ekspertpersonale gransker alle komponenter og kontrollere en rekke sikkerhetssystemer – fra motor til elektronikk og bremser. Hvis ønskelig vil vi også skifte olje og oljefilter, etterfylle alle væsker etter behov og skifte ut defekte eller slitte deler med originaldeler av topp kvalitet. Dette opprettholder ikke bare bilens verdi, men sikrer også produsentgarantidekning.

Vår service for nye biler

Er du en av de som tror at servicen på en ny bil må utføres på produsentens verksted for å ikke miste garantidekningen? Hvis ja, kan vi forsikre deg om at alle kvalifiserte verksteder kan utføre slikt arbeid, uten at det påvirker produsentgarantien. Dette betyr at hvis du får bilen kontrollert på et Bosch Car Service-verksted, har du full garantidekning, i tillegg til at du kan dra nytte av fordelene med vår garanti om fri mobilitet. Denne tjenesten er en del av vår kvalitetssikringskonsept for å oppmuntre vårt verkstedpersonale til å ta enda bedre vare på bilene og kundene. Det handler tross alt om din sikkerhet.

Hvorfor inspeksjon er så vigtig

Til tross for at antall dødsulykker er på vei ned har fortsatt nesten 25 % av alle biler på veien alvorlige feil og mangler. Periodisk vedlikehold av bilen er den eneste måten du umiddelbart kan oppdage og korrigere eventuelle feil eller defekter på. Grundig service er alltid fornuftig, enten du kjører den samme bilen eller vil sikre en god gjensalgsverdi. En grunnleggende kjøretøykontroll eller inspeksjon hos Bosch Car Service garanterer bedre og sikrere kjøring.

Tid for service?

Du kan booke en serviceavtale hos oss i dag med bare noen få enkle trinn. Vi vil gi deg service på fabrikantnivå, basert på din bils alder og kjørelengde.

Alternativt, hvis du har spørsmål eller vil snakke med oss først, kan du ringe oss eller sende oss en e-post.

Vårt eksperttips

«Hvis du får utført service på bilen hos Bosch Car Service, kan du også dra nytte av fordelene med 24-timers veihjelp. Og alle kjøretøykontroller hos Bosch Car Service inkluderer en valgfri mobilitetsgaranti, som gjør deg berettiget til følgende helt gratis hvis du havarerer i Europa»

  • Assistanse ved havari og ulykker
  • Veihjelp etter en ulykke
  • Kranbilservice
  • Lånebil
  • Drosje
  • Hotellovernatting