Klimaservice

Andebu Bensin & Service vil gjerne utføre service på klimaanlegget ditt. Dra nytte av regelmessig klimaservice.

Klimaanlegg er en viktig del av vår kjørekomfort i dag, og sørger for et behagelig og helsevennlig miljø. Det er derfor ubehagelig å slå på klimaanlegget og oppdage at det ikke kjøler eller filtrerer effektivt som du ønsker. Faktisk kan et dårlig vedlikeholdt system til og med bidra til en mindre frisk atmosfære i kupeen. Løsningen er å gjennomføre klimaservice årlig.

Klimaservice

Nyt en jevn og behagelig temperatur

Filtrer ut mange luftbårne forurensninger

Unngå ubehagelige lukter fra klimaanlegget

Godt å vite

Hva sjekkes under en klimaservice?

Som du sikkert vet, fungerer klimaanlegg ved å sirkulere kjølemediet. Å fylle på dette kjølemediet er en av hovedoppgavene under en klimaservice, siden systemer vanligvis mister opptil 8% av det hvert år. Dette er ikke en jobb som kan utføres hjemme.

Etter at vi har fylt på mer kjølemedium, er det viktig å dobbeltsjekke at alt er i god stand. Hvis du ikke bruker klimaanlegget ditt regelmessig, spesielt når det er kjøligere ute, kan tetningene i systemet tørke ut og begynne å lekke. Men ikke bekymre deg! Vårt dyktige team vil bruke profesjonelt utstyr og ekspertise for å inspisere systemet ditt for eventuelle lekkasjer og sikre riktig kjølemediumstrykk. Hvis vi oppdager noen problemer, er vi fullt kvalifisert til å håndtere reparasjoner på klimaanlegget, men vi vil alltid få din godkjennelse først. Målet vårt er å holde deg komfortabel på veien, så du kan stole på oss til å ta vare på klimaanleggets behov i bilen din.

Kjøling i din klimaservice

Du kan få bilen din serviced når som helst på året – og du bør nok gjøre det. Verkstedet vårt tilbyr kvalifisert og rask feilsøking med det nyeste testutstyret fra Bosch året rundt. Våre dyktige mekanikere benytter seg ikke bare av sin egen omfattende kunnskap, men jobber også med alle Boschs kvalitetsprodukter og spesifikk serviceinformasjon for alle modeller. På denne måten blir alle sikkerhetsdeler grundig inspisert, og alle væsker (bremsevæske, olje og kjølevæske) og filtre blir profesjonelt byttet.

Filtrering i din klimaservice

Filteret i klimaanlegget ditt spiller en avgjørende rolle i å holde luften inne i bilen ren og fri for uønskede partikler. Imidlertid kan dette filteret bli slitt over tid og miste sin effektivitet. Derfor anbefales det vanligvis å bytte filter under klimaservicen. Dette er gunstig for alle bileiere, men det er spesielt viktig for de som lider av høysnue eller allergier. Det blir enda viktigere hvis du ofte transporterer barn som har helseproblemer som disse.

For å være føre var, er det best å kontakte oss tidlig på våren, før været blir varmt og pollentellingen stiger. På denne måten kan vi inspisere og servicere klimaanlegget ditt og sørge for at det er i topp stand for den kommende sesongen. Ikke nøl med å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med å puste lett og opprettholde et komfortabelt miljø inne i kjøretøyet ditt.

Bestill din klimaservice

Du kan enkelt bestille din klimaservice hos oss i dag ved å følge noen enkle steg. Vi vil gi deg en tilsvarende service på fabrikantnivå basert på kjøretøyets alder og kjørelengde.

Alternativt kan du ringe oss eller sende oss en e-post hvis du har noen spørsmål eller ønsker å snakke med oss først.

Vårt eksperttips

«Bruk klimaanlegget hele året, selv når det er kaldt, i minst 10 minutter i måneden. Dette bidrar til å smøre tetningene, forebygge lekkasjer og unngå dårlig lukt forårsaket av fuktighet eller bakterier i filteret. Bruk klimaanlegget regelmessig og få en behagelig og velduftende kupé.»