Motordiagnose

Biler blir stadig mer teknologisk avanserte, og det stiller større utfordringer for verksteder. Moderne motorstyringssystemer kontrollerer nå drivstoffinnsprøytning elektronisk for å sikre optimal motorytelse og drivstoffeffektivitet. Våre spesialister bruker det nyeste diagnostiske utstyret og sin omfattende ekspertise for å analysere bilen din og sikre ytelsen og effektiviteten.

Tenk deg om bilen din faktisk kunne fortelle deg hva som er galt med den. Vel, i dag kan mange av dem det, takket være computerisert bil diagnostisk sjekk.

Motordiagnose

Feilanalyse med det nyeste diagnostiske utstyret

Justering for optimal ytelse og utslipp

For alle vanlige kjøretøy og motorstyringssystemer

Verkstedspersonell opplært på avansert nivå

Godt å vite

Avansert feildiagnostisering og siste kunnskap

Vårt verksted benytter alltid topp moderne teknologi, fordi moderne biler i økende grad er avhengige av komplekse elektroniske systemer og utstyr. Med moderne testutstyr og spesialisert programvare kan våre mekanikere raskt identifisere og rette opp eventuelle feil på en profesjonell måte.
Alle teknikere på verkstedet vårt gjennomgår omfattende og jevnlig opplæring for å holde seg oppdatert om de nyeste tekniske utviklingene, slik at de kan finne selv de mest kompliserte elektroniske feilene.

Dyp teknisk ekspertise

Drivstoffinnsprøytningssystemene som brukes i moderne biler er svært sensitive og kan oppleve ulike tekniske problemer hvis de ikke blir regelmessig inspisert. Våre dyktige teknikere har detaljert kunnskap om vanlige motorstyringssystemer og de nyeste høytrykks drivstoffinnsprøytningssystemene, fra eksosgassbaserte turboaggregater til tenningskontrollmoduler.

De fleste bilprodusenter bruker i dag Bosch motorstyringssystemer for bensin- og dieselmotorer. Hvis du opplever et problem med bilen din, er teknikerne på vårt verksted godt rustet til å identifisere årsaken ved hjelp av sin kombinasjon av omfattende ekspertise og datamaskinbaserte systemkontroller.

Bærekraft fra Bosch

Lambdasonden, utviklet av Bosch i 1976, brukes nå av nesten alle bilprodusenter i Europa. Sensoren er en av de viktigste teknologiene for å redusere utslipp og drivstofforbruk. Hvis bilens innsprøytningssystem eller eksosanlegg ikke fungerer optimalt, anbefaler vi at verkstedet vårt utfører nødvendig vedlikehold eller reparasjoner, ettersom vi har direkte ekspertise fra Bosch.

Trenger du en diagnostisk sjekk av motor?

Du kan få en diagnostisk sjekk av din motor hos oss i dag ved å følge noen få enkle steg. Vi vil gi deg en tjeneste på et nivå tilsvarende produsenten basert på bilens alder og kjørelengde.

Alternativt, hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med oss først, kan du ringe oss eller sende oss en e-post for å få mer informasjon.

Vårt eksperttips

«Visste du at når lambdasonden fungerer optimalt, kan den spare opptil 15% av drivstoffutgiftene dine? Den er kjernen i utslippskontrollen og sikrer automatisk overholdelse av alle utslippsgrenser og forhindrer skade på katalysatoren. Så det er lurt å få lambdasonden sjekket av en av våre teknikere hver 30 000 km.»